torsdag 15. juli 2010

Med råååsa detaljer!

Enda en kjole til meg selv :-) Den ble neeesten slik jeg hadde sett for meg, men om jeg syr en til ville jeg gjort litt endringer. Og om noen synes det så litt rart ut med en rosa stripe langs siden, så er det enkelt og greit fordi den ble litt trang da jeg skulle sy den sammen :-) Men jeg likte godt fasongen på kjolen, og den er veldig behagelig å ha på.
Brun tynn jersey fra Stoff og Stil, og rosa interlock fra JNY.

Sitteinnlegg til Maclaren-trillenVi skal snart avgårde til varmere strøk og ha med oss Maclaren-trillen til Pernille. Så da tenkte jeg det hadde vært godt med noe mykt å sitte på. Jeg har sydd et sitteinnlegg i deilig frotte fra JNY.

Sommerkjole til meg selv!


En kjole til meg selv! Jeg har hatt dette stoffet fra Stoff og Stil liggende lenge med tanke på noe til meg selv. Kom over et mønster ute på Stoff og Stil sist jeg var der, og fikk ånden over meg forleden og vips ble det en kjole :-) Jeg tok utgangspunkt i mønsteret jeg hadde kjøpt, men det ble mange endringer underveis kan man si. Men velig greit å ha noen mål og litt fasong når man begynner å klippe. Og det beste av alt, den passer!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...