mandag 22. august 2011

Kjole til skolejenten



Kaja blir skolejente i morgen og da måtte hun jo få seg en ny kjole til første skoledag. Kjolen er sydd i Hilco-velour og jeg har tatt utgangspunkt i mønsteret fra boken Barn igjen. Jeg har endret mønsteret litt ved armene, lagt til en stoffkant nede på kjolen, og tredd strikk nede i kjolekanten for å få litt ballongkjole-effekt.
Jeg skal selv bli deltidsstudent og ta litt videreutdanning. Så med 50% studie og 80% jobb + familie får vi se hvor mye tid jeg får til sying i året som kommer. Litt sying blir det, jeg er allerde godt i gang med forberedelser til julemessene siden høsten blir litt travel :-) Så det kommer flere av disse kjolene når jeg får gjort dem ferdige.

Kjole i sommerfrotte



Jeg sydde meg en kjole i sommerfrotte før ferien, og dette er blitt et favorittplagg! Stoffet er så behagelig å gå med og passformen på kjolen ble veldig bra. Det blir nok flere slike kjoler, jeg har bl.a. dette stoffet i brunt, så planene er der.
Glemte å ta bilde av applikajsonen, men det er en damestøvlett. Og tanken er at den står i en sølepytt, med inspirasjon fra været vi har hatt i sommerferien :-)

Bukser med føtter



Bukser til verdens fineste Phillip som ble født i sommer. Disse sydd i velour, str. 62.
Jeg har denne gangen prøvd meg på bukser med føtter, og resultatet ble veldig bra. Tenkte at det kunne være greit siden små babyer har en tendens til å sparke av seg sokkene. Fikk akkurat et blad i posten med dette mønsteret, og det virket!


Heldrakt


Jeg sydde jentene hver sin heldrakt før vi skulle på ferie. De falt i veldig god smak og har blitt brukt mye allerede. Her er bilder fra ferien, Kaja fremst og Pernille går såvidt an å skimte i bakgrunnen :-)
Draktene er sydd i velour, svart bakgrund og ceriserosa aper designet av Johanna Ahlard.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...