søndag 12. februar 2012

Muffins!


For en tid tilbake sydde jeg jentene hver sin heldrakt i velour, og disse har vært så mye i bruk at jeg ville sy dem en til. Denne gangen brukte jeg en slags fleece som jeg har kjøpt hos sydilla.no, veldig god og myk. En venninne var på besøk og kjente på stoffet før det var klippet i, og hun kunne ikke helt se for seg at det "fleece teppet" kunne bli en drakt :-) Men jeg er veldig fornøyd med resultatet og jentene var storfornøyd! Det ble en muffins på ene ermet, og jeg prøvde for første gang å sy bokstaver med symaskinen... Ja det går an å se hva som står der, men kan ikke sammenlignes med skriften fra en broderimaskin. En slik står vel på ønskelisten en plass :-)

Jeg holder for øyeblikket på med litt barnekjoler innimellom prosjektarbeid så kan ta litt tid før de er ferdig, men godt å ha litt pausearbeid liggende!

Lue i ullfilt


Jeg har prøvd et nytt luemønster. Denne luen er sydd i ullfilt og foret med polarfleece, str.1år. Luen er lukket med en knapp under haken.

BukserJa da var det lenge siden jeg blogget sist! Det er litt hektisk å være i jobb + husmor + student enn jeg hadde trodd, så syingen blir litt nedprioritert til tider. Men jeg har likevel alltid litt prosjekter pågang, syingen er min form for avslapping :-) 
Her har jeg sydd to bukser, begge ca. i str. 3 år.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...