lørdag 2. januar 2010

Kjole til meg selv!Godt nyttår alle sammen! Jeg vil takke alle som har vært innom bloggen min i året som var, og håper dere vil følge meg i året som kommer også :)
Jeg startet året i går med å sy meg en kjole. Jeg har lenge tenkt å prøve meg på dette, men det har alltid kommet andre prosjekter, pluss at jeg har vel egentlig vegret meg litt itilfelle jeg ikke skulle få det til.
Utgangspunktet var et mønster jeg fant i et Ottobre blad, men fant for ut da jeg begynte å sy at dette var helt feil, så jeg klippet fort opp igjen og gikk løs med saksen : ) Etterhvert begynte kjolen å ta form slik jeg ønsket, og jeg pyntet med litt hvitt her og der. Jeg har idag brukt kjolen og den er fantastisk behagelig å ha på seg. Den er sydd i polar fleece, og det passer jo godt med -14 grader ute :) Kommer nok til å gjøre et par justeringer her og der til neste kjole, for flere skal det bli!

5 kommentarer:

 1. kjempefin kjole..flink du.:-) lysten på å prøve meg på å sy noe som kan henge på meg, jakter på en byste først, men sett noen som har laget av avis og teip...bruker du byste når du syr ? Klem Gry

  SvarSlett
 2. Stilig!!! Den var kjmpe fin!
  Vi har allerede tatt i bruk genseren til Aurora!! Ellers må du ha en suuuuuuuuuuuper dag i morgen!!

  Klem gra Henriette :-)

  SvarSlett
 3. gry:
  Tusen takk :) Nei, foreløbig er jeg ganske ny på voksenklær, så det var å ta den av og på meg underveis. Men er inne på tanken om en byste dersom jeg finner ut at jeg kommer til å sy en del voksenklær. :)

  Henriette:
  Tusen takk :)Så bra, da går jeg utifra at den passet!

  Klem

  SvarSlett
 4. Den ble rett og slett veldig fin, og jeg tror nok at du kler den veldig godt!

  SvarSlett
 5. Kjempelekker vennen. Gleder meg til å se den på.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...